Over ons

Boekhoudkundig en fiscaal advieskantoor

OVER ONS

In 90% van de gevallen wordt naar ons gewoon verwezen als ‘mijn boekhouder’. Verschrikkelijk. We doen als fiduciaire met heel wat savoir-faire namelijk zo veel moeite om te bewijzen dat we meer kunnen aanbieden dan louter je balans in evenwicht te brengen.

Zo vormt ook onze fiscale en financiële begeleiding reeds een betrouwbare hoeksteen van menige succesvolle onderneming. Daarnaast beten we onze accountanden door de jaren heen vast in een resem interessante specialiteiten en sectoren. Lees er meer over op de pagina’s  Diensten en Sectoren.

Trouwens, als je ook maar ergens mee zit…vragen kost geen geld,
en ons Contactformulier staat 24 uur op 24 ter beschikking!

Concreet nu. Op welke manier overstijgen we bij Hoskens Accountancy de activiteiten van een ‘gewone’ boekhouder? En wat onderscheidt ons dan van andere accountancygoeroes en collega-rekenknobbels? Wel, een aanpak met 3 belangrijke kenmerken:

 

 

 

 

 

 

TOEGEWIJD

Het klinkt bijna ironisch uit onze mond, maar bij Hoskens Accountancy ben je als klant niet gewoon een…nummer. Jij bent uniek. Jouw bedrijf, vennootschap of project is uniek. En je begeleiding hoort dus voldoende toegewijd te zijn. Ons team zorgt ervoor dat je individuele situatie, ambities en behoeftes goed worden ingecalculeerd (tot wel 4 nullen na de komma!) zodat je een maximale return uit onze dienstverlening kan halen.

 

 

 

ALLESOMVATTEND

Als het om geld gaat, houden we best zowel the bigger picture als alle mogelijke in- en uitstromen goed in het oog. En dat zowel op korte, middellange als lange termijn. Een schijnbaar kleine beslissing vandaag kan namelijk grote verliezen of rendementen inhouden binnen 30 jaar. Welke van de twee heb je het liefst? Juist! Bovendien wordt er in onze razendsnel evoluerende maatschappij op het hoogste niveau ook rekenwerk gedaan, en willen we dat elke uitkomst daarvan voor jouw portefeuille een zo positief mogelijke is.

 

 

 

MULTIDISCIPLINAIR

Je leest het goed: Hoskens Accountancy ziet graag verder dan de tabellen lang zijn. Een onderneming of bedrijf runnen is nu eenmaal meer dan ‘boekhouding, financiën & fiscaliteit’. Denk maar aan juridische kwesties, administratieve drempels, HR-kopzorgen etc. Veel van die zaken zijn we in onze jarenlange ervaring reeds in andere dossiers tegengekomen, en dus delen we die opgedane wijsheden graag waar nodig. Gebruik ons gerust ook als klankbord, multidisciplinaire coach, hulplijn of gids.